maandag 26 november 2007

1e 2 weken op mijn nieuwe stage


Ik ben nu stage aan het lopen op een BSO in delden, kindercentrum de speeldoos het begin was allemaal best spannend en nieuw, eerst even de kat uit de boom kijken dus.

Mijn vorige stage was een kinderdagdagverblijf in goor en dat was een hele omslag met leeftijd & de manier waarop de kinderen reageren. Maar het is denk ik wel goed dat ik de BSO heb gekozen, zo weet ik tussen de kinderopvang en de BSO ook het verschil.
De eerste week was heel erg wennen zoveel kinderen ineens op 1 dag maximaal 30 & al die namen ik dacht die ga ik nooit allemaal onthouden.
Maar dat is even wennen en de kinderen leren kennen en denk/hoop dat het dan allemaal een stuk makkelijker word.Ze hebben op de BSO echt veel meer vrijheid en minder structuur, omdat het eigenlijk gewoon hun vrije tijd is en ze kunnen doen waar ze zelf zin in hebben er zijn natuurlijk regels en niet alles kan maar in overleg kan er heel veel.Zoals de computer gaat niet voor 5 uur aan en de tv ook niet.
Als het zo doorgaat dan word dit een leuke stage, de leidsters zijn leuk en gezellig en kan over mijn gevoel praten als dit nodig is.Als ik op stage ben dan ben ik 9 van de 10 keer vrolijk want met kinderen werken vind ik echt super.

Geen opmerkingen: